A köz érdekében

Közérdek

Tényleg figyeltetett engem a BKV menedzsmentje a Facebookon?

2020. január 09. - Nemes Gábor, önkormányzati képviselő

bkv.png„A Pásztor Erzsiéknek (aki ma a BKV-nál a társasági kapcsolatok irodájának vezetője) ki van adva, hogy figyelik a Facebookot, nem a tiedét, hanem úgy általánosságban, főleg a Nemesét, azt minden nap nézik” – hallható egy, a Youtubon közzétett felvétel szerint. Ezt nem kívánom kommentálni, mindenesetre megtiszteltetésnek tekintem, ha egykori szakszervezeti vezetőként megfigyelésre fontos tényezőnek tartottak. A képre kattintva pedig arról is olvashatnak, hogy a BKV-nál állítólag gyakran előfordult: „politikai posztok, szakmai véleményük kiírása miatt hívták be munkavállalókat”.

Érdekes bejegyzés jelent meg a Facebookon, és a link – https://www.facebook.com/zoltan.jeszenszky.31?__tn__=lC-R&eid=ARBIqOUW-uLAzSfsPeE8auiLx-HdzJyMPEi9MCDcdKnNeOu1mLpDwGhrnxpyNrW0kUNgdzqDov89EPLZ&hc_ref=ARTNrn8VS2i3kbMWvJZpRyo2F5RVSSxyxlast12MvyfDtIQj1rfgwDwVsP7hN5xn_oY – tartalmát nem kívánom kommentálni, de a Youtubon elérhető felvétel szerint – (https://www.youtube.com/watch?v=Pn0H9NiSFH8&fbclid=IwAR0wA_3rnl4ygw2UZ18YZ5jTbUnXusLyAi8uFodXbcfwRNF1zGroayTSLwA – valaki, vélhetően a BKV belső életét ismerő személy azt mondja: „a Pásztor Erzsiéknek (aki ma egyébként a BKV-nál a társasági kapcsolatok irodájának vezetője) ki van adva, hogy figyelik a Facebookot, nem a tiedét, hanem úgy általánosságban, főleg a Nemesét, azt minden nap nézik”.

Az alábbiakban a Békávé Megfigyelő oldalon olvasható szöveget változtatás nélkül teszem közzé, s ki-ki kezdjen vele, amit akar. Én mindenesetre megtiszteltetésnek tekintem, ha egykori szakszervezeti vezetőként megfigyelésre fontos tényezőnek tartottak.

„Nyílt titok, hogy Bolla Tibor a FIDESz-t képviseli, tette ezt akkor is, mikor az önkormányzati választások előtt lehazugozta Karácsony Gergely-t, akinek most puncsol, hogy megmaradjon a zsíros állása, még annak ellenére is, hogy teljesen alkalmatlan a pozíció betöltésére!

Bolla Tibornak megvannak az eszközei a megfélemlítésre és a mocskos dolgok eltusolására, az egyik ilyen a facebookos megfigyelés. Gyakran előfordult, hogy politikai posztok, szakmai véleményük kiírása miatt hívták be munkavállalókat. Nem volt ez másképpen Gábor Nemes-ral sem, mikor az Egységes Közlekedési Szakszervezet Elnöke volt. Bolla álltal folyamatos megfigyelés alatt tartották a tudta nélkül, Környei Éva Jogi & Humánpolitikai igazgató közvetlen beosztottjának adták ki a feladatot.

Nemes Gábor, még az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke volt, mikor elindult a politikai pályán, Bolla Tibor FIDESz-es mivoltját és pozícióját egyaránt sértette a jelenléte, ezért minden eszközt bevetett, hogy eltávolítsa, ŐT is.

Bolla Tibor és a ’Vezért’ kiszolgáló beosztottjai jelenleg a BKV rákfenéi, Karácsony Gergely, mikor veszi ezt észre? Nézzen utána, Bolla miként és hogyan függ a Metrovagonas-tól, nem hiába beszél hülyeségeket és próbálja tisztára mosni az atv.hu-n Orosz vadásztársait”.

A bejegyzés trackback címe:

https://jaratindul.blog.hu/api/trackback/id/tr1715400692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati Rezecske 2020.01.09. 15:54:50

Nemes Gábor nem lett izgatott. Jól teszi. Ez reklámnak is jó...szerintem.

Lahamu 2020.01.12. 13:07:59

A youtube felvétel alatti dátum 2019 október 15 !!! Hogy hogy eddig nem vette észre ezt senki ?
süti beállítások módosítása